NYE PRISMODELLER FRA VISMA

Visma Software AS introduserer i disse dager nye prismodeller basert på ABONNEMENT. Som forhandler av disse produktene ønsker vi i Dataplan Solutions AS å informere om hva dette innebærer, og yte best mulig bistand for å eventuelt hjelpe våre kunder til å abonnere på effektivitet.

Hos oss kan du velge mellom en rekke ulike abonnementspakker innenfor regnskap, lønn, HR og årsoppgjør. Du får full forutsigbarhet med en fast månedlig pris, og kan når som helst skalere løsningen opp eller ned i henhold til dine behov.

Dataplan Solutions og Visma tilbyr alt hva en bedrift kan trenge for å legge til rette for effektiv drift ved bruk av helhetlige og automatiserte løsninger. Ta kontakt med oss for gode råd.
abopriser_Facebooklinkimage_560x292

Interessert? Fyll ut skjema, så tar vi kontakt:

Navn:
Firma:
Mobil:
E-post:

Visma Global:

Visma Global er en velprøvd standardløsning for økonomi og logistikk som passer for små og mellomstore bedrifter. Det er svært enkelt å komme i gang. Mange fornøyde økonomi- og logistikk-medarbeidere sverger derfor til Visma Global.
Priser%20Visma%20Global

Visma Lønn:

Priser%20L%C3%B8nn
Som kunde kan du velge om du ønsker Visma Lønn eller Huldt & Lillevik Lønn som en del av din lønnspakke fra oss. To sidestilte system. Velg systemet du foretrekker eller kontakt oss for råd om hva som er best for din bedrift.

Visma Business:

Visma Business er en fleksibel løsning som enkelt kan tilpasses din bedrifts unike behov. De siste 25 årene har løsningen blitt levert til tusenvis av bedrifter i Skandinavia. I Norge er det nå over 100 000 bedrifter som årlig får regnskapet sitt fra Visma Business.
Priser%20Visma%20Business

Visma.net ERP:

Visma.net ERP er vår nettbaserte løsning for økonomistyring. Løsningen kan enkelt skaleres og tilpasses til din bedrifts unike behov, og legger til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser.
Priser%20Visma_net%20ERP