Dataplan vant åpen klasse

Entusiastiske og dedikerte Dataplanere ble trukket fram som vinnere av åpen klasse i OneStop Reporting-konkurranse.
I løpet av høsten 2015 har Dataplan Solutions jobbet med å tilby løsninger basert på OneStop Reporting - en komplett Business Intelligence-løsning med moduler for rapportering, budsjettering og dashboard/analyse.

- Vi har jobbet systematisk med en fantastisk programvare for å kunne tilby de beste løsningene og integrasjonene innenfor rapportering og analyse for våre kunder, sier Laura Landmark i Dataplan Solutions.

I tillegg til at Laura Landmark er dedikert til å jobbe med løsninger innenfor rapportering og analyse i OneStop Reporting har Dataplan Solutions også ansatt Annette Herland til å jobbe dedikert med OneStop.


Vant åpen klasse


Satsningen til Dataplan Solutions bærer frukter, og det er nå belønnet ved å ha blitt kåret til vinner av åpen klasse i en intern salgskonkurranse for forhandlere av OneStop Reporting. 

- Vi gratulerer Dataplan Solutions som vinner av åpen klasse. Vinneren er kåret på bakgrunn av den dedikasjon og entusiasme Dataplan har vist, sier Kimberly Phan, Product Marketing Manager i OneStop Reporting.


Satser framover


OneStop Reporting er et av flere klare satsningsområder framover - og det ligger flere spennende caser på bordet i 2016.
 
- Vi er veldig fornøyde med å få en slik anerkjennelse. Det viser at vi gjør mye bra, og at vi er på riktig vei med satsningen innenfor rapportering og analyse, sier Arild Heimvik, Daglig leder i Dataplan Solutions. 

Dashboard-løsninger fra OneStop Reporting gir sømløs tilgang til data fra bedriftens forretningssystemer, samt tilgang til gode visuelle analyser og rapporter. Det er noe våre kunder etterspør. 

Med gode rapporteringsløsninger 100% integrert med markedets ledende ERP-systemer kan Dataplan Solutions levere et komplett produkt- og tjenestespekter til fornøyde kunder.
ivarlauralivar
Ivar og Laura i Dataplan Solutions. 
Laura snakker om OneStop Reporting.