Kenneth Flaglien er årets Visma-konsulent

Dataplan sin egen Kenneth Flaglien vant prisen for Årets Visma-konsulent 2015 på Visma Partner kick-off.
Prisen for Årets Visma-konsulent gis til en konsulent som har utmerket seg i året som har gått, basert på faglig innsats, tilbakemelding fra Visma forhandlersupport og kunder.

Årets Visma-konsulent vurderes av en jury, og henger svært høyt ettersom det bare er én pris som deles ut.

Kunnskap knyttet til Visma sine løsninger kombinert med evnen til å se kundens behov er noe av det som skiller Kenneth ut fra mengden, og som førte til denne utmerkelsen. I tillegg er han et arbeidsjern som jobber for å finne og løse kundenes behov hele tiden.

På Visma sitt eget diplom står det også blant annet: 

Årets Visma-konsulent 2015 har utmerket seg etter følgende kriterier: Høy produktkompetanse, fremragende evne til saklig og konstruktivt samarbeid, og utmerket representasjon av partner og Visma i møte med kunder.

- Denne utmerkelsen henger høyt. Vi er utrolig stolte over å ha Kenneth i våre rekker. Han har siden han begynte i Dataplan Solutions hatt en fantastisk utvikling, og denne prisen viser at både Kenneth og Dataplan Solutions jobber godt, sier Arild Heimvik, Daglig leder i Dataplan Solutions.

Kenneth Flaglien har jobbet i Dataplan Solutions siden 2011, og har på denne tiden opparbeidet seg kompetanse innen Visma Business og tilhørende programvare fra Visma.

 
12439522 594523900711257 86677478344443218 n
Kenneth Flaglien