Kundereferanse

Premiere Produkter AS
Premiere Produkter AS ble etablert i 1978 av Dagfinn Larsen. Firmaet startet som en enkeltmannsforetak og har nå 20 personer i arbeid.

Premiere Produkter AS sitt kjerneområde har siden starten i 1978 vært salg av renholdsmidler, renholdsmaskiner og renholdsrekvisita til renholdsbransjen. De driver også med utstrakt kursing i renholdsfaget. I årenes løp har også tørkepapir i alle varianter, catering og engangs utstyr blitt en viktig del av produktspekteret.
I 1998 tok firmaet et valg om å satse på arbeidstøy, verneutstyr, vernesko og vernebriller som en ekstra fot og stå på. Med rask levering, og varer til enhver tid på lager,  har de etablert seg som en seriøs leverandør også på dette feltet. Arbeidstøy og verneutstyr utgjør i dag ca. 1/3 av omsetningen.

I dag har Premiere Produkter avdelinger i både Bergen og Oslo,  mens hovedkontoret er i Stavanger.

Vi stilte daglig leder Frode Larsen noen spørsmål:
Hvordan opplever dere produktene Dataplan Solutions leverer?

«Vi har Visma Business, og tilhørende produkter som Vimsa Dokumentsenter, Visma SuperOffice,  Huldt & Lillevik lønn og nettbutikken vår, Visma Zpider. Produktene har store fordeler når det kommer til skreddersøm, og systemene vi har fått levert er godt tilpasset våre behov

Hvordan opplever dere samarbeidet med Dataplan Solutions?
«Samarbeidet fungerer veldig godt! Vi får alltid hjelp når vi trenger det, og Dataplan hjelper oss å se fremover. De holder oss orientert om nye muligheter og nyheter. Det handler om å jobbe smart, og Dataplan hjelper oss med dette, både med kompetanse og forslag til effektivisering.»

Hva er de viktigste endringene dere har opplevd siden overgangen fra tidligere leverandør?
«Dataplan er mye mer proaktive og fremoverlente og er tilgjengelige når vi trenger det.  Vi får også mer direkte informasjon rundt potensielle fallgruver. I et godt samarbeid så finner vi løsninger sammen, og det gjør vi med Dataplan».
Premiere produkter har nylig åpnet nettbutikken sin for private kunder.  Gå gjerne inn og ta en titt på hva de kan tilby :

http://butikk.premiere-produkter.no/
 
premiere bilde