Kundereferanse

Parkett og Gulv AS
Parkett og Gulv AS er i dag en av landets ledende forhandlere av gulv. Leverer rundt 80 000 – 100 000 m2 i året.

Parkett og Gulv AS har butikker i Sandnes og i Oslo, velkommen inn.

Vi er levende opptatt av å vise frem nye og flotte varianter innen gulv. I løpet av de siste årene har firmaet vokst til å bli en av de virkelig store innen gulv i Norge. Hos oss kan du føle de trygg på at du får god service, topp kvalitet og kjente merkevarer.

Enten du ønsker en omvisning, inspirasjon, eller bare vil ta og føle på produktene, er du hjertelig velkommen innom hos oss. Vår hyggelige og kunnskapsrike betjening hjelper deg å finne gulvet som passer best for deg.

Parkett og Gulv AS har også nylig åpnet nettbutikk: www.parkettoggulv.no

Vi stilte daglig leder Kjetil Leknes noen spørsmål:

Hvordan opplever dere produktene som Dataplan Solutions leverer?

«Vi har Visma Global og Visma Dokumentsenter. Det har vært en stor omlegging for oss, men med god hjelp fra dyktige rådgivere hos Dataplan har vi fått brukt systemene veldig effektivt.»

Hvordan opplever dere samarbeidet med Dataplan Solutions?

«Samarbeidet fungerer veldig godt! Vi får alltid hjelp når vi trenger det, og Dataplan hjelper oss å se fremover. De er alltid tilgjengelig med deres kompetanse og hjelper oss til å bli mer effektive og jobbe smartere

Hva er de viktigste endringene dere har opplevd gjennom samarbeidet medDataplan Solutions?

«Den største forandringen er nok at vi har gått ifra mengdevis med permer til å bli nesten papirløse. Vi har også inngått samarbeid med Dataplan Regnskap og ser stor verdi i å samle alle tjenestene på samme sted.», avslutter Kjetil Leknes hos Parkett og Gulv AS.
dsc 0002