Onestop Reporting til EBA 2015-16

Dataplan Solutions graulerer Onestop Reporting med nominasjon til European Business Awards.
Onestop Reporting er et av 16 selskaper som skal representere Norge som nasjonal mester i prestisjetunge European Business Awards 2015-16.

Dataplan Solutions er stolt samarbeidspartner med Onestop Reporting, og har den siste tiden jobbet med flere spennende prosjekt der løsninger for rapportering har vært nøkkelen.

​Det pågår for tiden prosjekt der vi jobber med løsninger i Onestop Reporting som henter ut grunnlaget for rapportering gjennom integrasjon med kunden sitt ERP-system, og viser dette fram på en elegant måte.

Løsningene er satt opp for å gi rask tilgang til finansielle tall. Systemet er enkelt i bruk, og det finnes store muligheter for individuell tilpasning.​

 

​EBA 2015-16


European Business Awards sponset av RSM International, er en prestisjefylt konkurranse, som støttes av anerkjente ledere, akademikere, medier og politiske representanter fra hele Europa.

European Business Awards er dedikert til å øke synligheten og fremdriften av selskaper som utmerker seg ved å tenke innovativt, og samtidig oppnår gode kommersielle resultater. Det er også viktig at selskapene opptrer ansvarlig og påvirker det sosiale miljøet der de opererer i positiv retning.

I år har det vært hele 32 000 selskaper fra 33 europeiske land som har deltatt, og 678 bedrifter fra hele Europa har nå blitt valgt ut som representanter til sitt land i konkurransen.
european business awards