Samarbeid med Triangel AS

Dataplan Solutions kan meddele at vi den 19. september 2016 har signert forhandleravtale med Triangel AS. Vi ser fram til å jobbe sammen om å skreddersy timefangstløsninger for våre kunder.

Triangel leverer gjennom skyløsningen minTimeliste et brukervennlig og tilpasningsdyktig system for timefangst i alle bransjer. De har også på plass gode integrasjoner med flere økonomi- og lønnsystemsystem, deriblant Visma Business, Visma Global, Hult & Lillevik og Visma Lønn.

MinTimeliste fra Triangel gir deg full kontroll på alle timer og prosjekt. De er en pioner på skybaserte løsninger og har mer enn 100.000 brukere. I minTimeliste registrerer den ansatte selv timene – via mobil, SMS, PC, nettbrett eller stempling. Timene kontrolleres og overføres til lønn og fakturering.
- Etter en omfattende kartlegging av ulike timefangstløsninger kom vi frem til at minTimeliste representerer det beste alternativet for de fleste av våre kunder, sier Arild Heimvik, Daglig leder i Dataplan Solutions.

Dataplan Solutions ser fram til et spennende samarbeid med en ny partner som har lang erfaring med å forenkle prosesser rundt timefangst for sine kunder.

Du kan lese mer om Triangel på deres nettside http://www.triangel.no/
Mer informasjon om produktet minTimeliste finner du https://www.mintimeliste.no/


Dersom du ønsker en uforpliktende demo av løsningen, vennligst kontakt vår dyktige konsulent Ivar Helgeland.  E-Post:  ih@dataplan.no
 
dataplan og triangel