Topp stemning i DNB Arena

Rapportering er viktig - også i ishockey.
Dataplan Solutions arrangerte 10. februar et vellykket frokostseminar i DNB Arena med flere nye og eksisterende kunder tilstede. 

Den tidligere spilleren Lars-Peder Nagel i Stavanger Oilers startet frokostseminaret med å snakke om hvordan det er mulig og oppnå suksess på is, og i den forbindelse snakket han også om hvor viktig det er å rapportere - også i hockeyfeltet.

- Det er utrolig kjekt når våre kunder blir med på frokostseminar for å høre mer om de unike produktene vi har å tilby. Det er spesielt viktig å få fram til våre kunder at disse rapporteringsverktøyene eller BI-løsningene er skreddersydd for å integreres med markedets ledende ERP-systemer, sier Laura Landmark i Dataplan Solutions.

Seminaret ble holdt i DNB Arena - og de som er spesielt hockeyinteresserte kunne følge Oilers-treningen ute på isen mens maten ble servert.

- Det er alltid nyttig og kjekt med gode seminar, og vi kommer til å ha flere av disse i DNB Arena. De av kundene våre som ikke kunne komme denne gangen er hjertelig velkomne til oss neste gang. Det var et veldig godt opplegg og flotte lokaler, sier Laura.

 

Besøk fra Oslo


Simen Tønsberg og Kimbely Phan fra OneStop Reporting snakket om hvordan den skybaserte programvaren kan hjelpe bedrifter med bedre rapportering, budsjettering og analyser på tvers av system. 

- Det er kjekt når kombinasjon av nye og eksisterende kunder kommer for å høre hvordan vi sammen med OneStop Reporting kan hjelpe kundene våre med bedre analyser. Vi håper og tror at det kan komme noen gode samarbeid ut fra dette, sier Laura Landmark.

Det er også verdt å nevne at OneStop Reporting ble valgt ut blant 678 selskaper som var med videre i andre runde av Eurpean Business Awards 2015-16.

Dommerpanelet består av europeiske handelsledere og politiske ledere, akademikere og gründere.

OneStop Reporting er et av 110 selskaper fra hele Europa som er blitt tildelt prisen Ruban d'Honneur, og et av seks norske selskaper som er med videre til finalen i European Business Awards 2015-16. 
lars-peder nagel
Oilers-legende Lars-Peder Nagel.
DSC_0062%20(2)
Simen (f.v), Anette, Arild, Laura og Espen. Simen og Espen er fra OneStop Reporting.