Vi har fått nytt nettsted!

Vi lanserer nytt nettsted som kan leses fra alle enheter enten det er PC, mobil eller nettbrett.
Som en del av Dataplan Gruppen lanserer vi i Dataplan Solutions nytt nettsted. Noe har flyttet på seg og noe er nytt, men målet er at du som besøker våre nettsider vil kunne finne fram til den informasjonen du trenger.

Nettstedet som helhet er bygget opp av Dataplan Gruppen som er en paraply over de andre mer individuelle nettsidene til Dataplan Solutions, Dataplan Regnskap, Dataplan IT Partner og Teamregnskap.

– Vi jobber tett med vår samarbeidspartner Megabite om å bygge og tilrettelegge for nye nettsider, sier Daglig leder Arild Heimvik i Dataplan Solutions. I forbindelse med arbeidet har vi lagt vekt på å gjøre det lett for eksisterende og framtidige kunder å finne informasjon om de enkelte selskapene i Dataplan Gruppen.​
 


Navigering​


På Dataplan Solutions sine sider er det lagt stor vekt på god navigasjon mellom de ulike programvarekategoriene i den store produktporteføljen vi tilbyr våre kunder. I tillegg skal det være enkelt å finne fram til våre tjenester enten det er innenfor kursvirksomhet, konsulenttjenester, support eller prosjektledelse.

Som en del av vårt eget arbeid for effektivisering av arbeidsprosesser benytter vi sakssystemet som er innebygd i SuperOffice CRM, og fra våre nettsider kan du sende henvendelser til oss som legger seg rett inn i vårt system for kundeservice.​Design​


​​​​Nettstedet er bygget slik at det er skal være enkelt å lese fra alle enheter - enten du besøker oss fra din PC, nettbrett eller mobil. Du kan lese om hva vi gjør, om oss ansatte og du kan også få en oversikt over hvilke stillinger vi er på jakt etter for tiden.

– Ta en rundtur på nettsidene og les litt om hva vi kan hjelpe til med. Vi håper du finner det du leter etter. Vi setter også utrolig stor pris på tilbakemeldinger om hvordan vi kan bli enda bedre - også på nett, sier Heimvik.

Dersom du ønsker å gi oss ris eller ros er du velkommen til på kontakte oss her.​
nettside