Vi hjelper regnskapsbyrå med nye løsninger

Vi i Dataplan Solutions har førstehåndskunnskap om hva som skal til for å få til en effektiv arbeidsfordeling mellom et regnskapsbyrå og en kunde.
Hele regnskapbransjen er midt i en teknologisk og strukturell omveltning. Automatisering og skybasert teknologi er noe som ikke lengre er noe vi snakker om, men det er noe som skjer akkurat nå.
 
Vi i Dataplan Solutions vet dette, og basert på vår lange erfaring med denne type programvare ønsker vi å være en støttespiller for regnskapsbyråene som er i denne omstillingsfasen.

 

Effektiv arbeidsfordeling


For et regnskapsbyrå er det viktig å legge til rette for teknologi og programvare som enkelt kan sette en god base for samarbeid med kundene. Dette kan være å legge til rette for at arbeidsfordelingen skal bli enda mer effektiv.

Tidligere har det ofte vært slik at et regnskapsbyrå har punchet bilag for kundene, men en del av denne omstillingen gir kundene bedre tilgang til å legge inn data selv - enten det er via nettbaserte tjenester på mobilen eller på PC'en.

 

SELvbetjente tjenester 


Når markedet nå endrer seg introduseres samtidig også begrepet selvbetjening. Innen teknologi og tjenester finnes det allerede mye på markedet som er selvbetjent. Vi bestiller kinobilletter, flybilletter, overfører penger i nettbanken og så videre. 
 
Som regnskapsfører får du automatisert flere og flere av oppgavene gjennom system, og det finnes flere grunner til å tilby selvbetjening. Et eksempel kan være at kunden selv fyller inn fravær på sin egen mobil, og deretter blir dette overført til regnskapsbyrået ditt sitt lønnssystem.

Ønsker du å høre med om våre løsninger for regnskapsbyrå? Da kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende prat rundt flere ulike løsninger alt etter ditt behov. Kontakt oss på telefon 51 96 31 00 eller send en e-post til solutions@dataplan.no. 
pexels-photo
Illustrasjonsfoto: pexels.com
Visma
Illustrasjonsfoto: Visma