Visma.net ERP - Skalerbart system med forutsigbare kostnader

Unge arbeidstakere som møter arbeidslivet for første gang har helt andre krav til effektiv programvare enn brorparten av dagens brukere. Årsaken er enkel. De har i hele sitt liv vært vant med å kunne logge seg på å benytte en tjeneste 24/7, når som helst og fra hvor som helst og med forutsigbare kostnader.
Sikkerheten i de løsninger som benyttes forutsettes ivaretatt og systemene skal være enkle i bruk.  Det siste, har alltid vært en utfordring i komplekse ERP system. Teknologi gjør det nå mulig å forenkle og automatisere mange manuelle rutiner.  I tillegg blir det mer og mer vanlig at data registreres, eller kontrolleres, på håndholdte enheter som mobil og nettbrett.  All data digitaliseres og gjøres tilgjengelig på skjerm. Det «papirløse» kontor, som vi har hørt om i mange år, har aldri vært nærmere enn nå!

Visma.net ERP er Visma sitt «flaggskip» i forhold til en 100% skybasert ERP løsning for større bedrifter.  Løsningen er skalerbar og har en meget sterk logistikk funksjon, noe som skiller den fra andre skybaserte løsninger.  Konsolidering og valutahåndtering i er også tilgjengelig.  I tillegg har løsningen selvsagt muligheter for fakturagodkjenning i skyen og inkluderer lønnssystem og reiseregning for å nevne noe.

Kontakt oss i Dataplan Solutions for en uforpliktende prat rundt Visma.net ERP og hvordan vi kan forenkle din hverdag ved bruk av ny teknologi.

Tlf:  51 96 31 40

Skalerbart - Tilgjengelig -  Forutsigbare kostnader – Sikkert
shutterstock 519983509