Referanser

k-2015-stangeland-logo
Stangeland Maskin AS

«Etter at vi byttet til Dataplan opplever vi en betydelig bedre oppfølging, og en raskere responstid enn det vi har hatt tidligere. Det er positivt for oss som jobber med systemene. Vi ser nye muligheter til å ta i bruk deler av systemene som vi ikke har brukt før. Dermed får vi en bedre utnyttelse av den investeringen vi har gjort.»


 
PremiereProdukter_logo
Premiere Produkter AS

«Vi har Visma Business, og tilhørende produkter som Vimsa Dokumentsenter, Visma SuperOffice,  Huldt & Lillevik lønn og nettbutikken vår, Visma Zpider. Produktene har store fordeler når det kommer til skreddersøm, og systemene vi har fått levert er godt tilpasset våre behov.»

 
Parkett-og-Gulv-Logo-Web
Parkett og Gulv AS

«Samarbeidet fungerer veldig godt! Vi får alltid hjelp når vi trenger det, og Dataplan hjelper oss å se fremover. De er alltid tilgjengelig med deres kompetanse og hjelper oss til å bli mer effektive og jobbe smartere.»

 
risa-rgb_small
​«For oss var det viktig å velge en fremoverlent leverandør, som ser våre utfordringer og som er løsningsorientert og proaktiv. Dataplan Solutions har med sin kunnskap og tilgjengelighet vist seg å være et rett valg.»

Ole Sjølyst, Økonomidirektør
Velde%20%20logo
«Dataplan Solutions har dyktige folk, gir rask respons og finner gode løsninger.» - Veldse AS
RKK-logo_m_tekst
«RKK har brukt Dataplan siden 2001. Vi er godt fornøyd med supporten vi får fra Dataplan Solutions når utfordringer oppstår i regnskapssystemet Visma Global.»

Turid Dahlskaas, Økonomi- og regnskapsansvarlig
habi
«Dataplan finner alltid løsninger tilpasset vårt behov»

Maren Natalie Båkind, Regnskapsansvarlig
SandeGaard
​«Dataplan Solutions AS er løsningsorienterte, pålitelige og serviceminded.»

Britt Elin Sola, Økonomisjef
«Vi er godt fornøyd med leveransen fra Dataplan. De har forstått vårt behov og levert en løsning som møter våre spesifikasjoner og forventninger. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Dataplan også på andre områder.»
Aase Marie Orre, HydraWell Intervention AS


 
senabeikeland2
magnareikeland
«Dataplan Solutions har gjennom en årrekke vist at de leverer det vi forventer.  Kontinuitet i leverandørforholdet gjør at de kjenner oss godt og kan gi oss rask support og gode råd. Vi kan trygt anbefale Dataplan Solutions til andre.» -Senab Eikeland AS
 
header-logo
«Dataplan Solutions har gjennom Onestop Reporting gitt oss raskt tilgang til finansielle tall for å overvåke og styre vår bedrift. Systemet er enkelt i bruk, samt at det er store muligheter for tilpasning.»

Lars Ove Tjessem, Økonomisjef
fjogstad%20hus
«Etter at vår faste regnskapssjef gikk av med pensjon, ble valget av nye regnskapstjenester enkelt.  Dataplan Solutions er en fleksibel leverandør som lett tilpasser seg våre forretningsområder.»

Erling Hellestø, Daglig leder

 
SB_bredde%20(3)
«Vi er veldig godt fornøyd med vårt samarbeid med Dataplan, vi får rask tilbakemelding og hjelp hvis det skulle trengs.»​

Tove Brekke, Økonomisjef
ProNav_logo
«ProNav er Norges største uavhengige distributør av maritimt navigasjonsutstyr mot fritidsbåt, fiskeri og handelsflåte. Våre kunder er i drift hele døgnet og samtidig spredd langs hele vår langstrakte kyst fra Hammerfest til Fredrikstad. For oss er det viktig å ha et stabilt og godt ERP system som vi og våre kunder kan stole på 100%. Vi har vært kunde av Dataplan Solutions (Tidligere Heimvik) i snart 20 år, og vi er svært godt fornøyd med den support vi har fått.»

John M. Hestnes, Daglig leder
INNOVA_masterlogo_2015
​«Vi velger å samarbeide med Dataplan Solutions fordi selskapet består av kompetent og serviceinnstilt personell som arbeider for å finne de beste løsninger for sine kunder. De er en god sparringspartner som forstår hvordan systemene fungerer i praksis og hvordan de kan gi kunden bedriftsøkonomiske fordeler.»

Bente Eie Sundvor, Økonomisjef